Trouwreportage actie

Gaan jullie in 2020 trouwen en ben je nog op zoek naar een fotograaf? Lees dan vooral even verder.

Om mijn materiaal voor website en promotie up-to-date te houden ben ik op zoek naar bruidsparen welke er geen bezwaar tegen hebben wanneer hun foto’s worden gebruikt voor promotionele doeleinden (denk aan social media, website en ook advertenties). Wanneer jullie hier geen bezwaar tegen hebben en ik de foto’s drie jaar onbeperkt mag gebruiken voor promotionele doeleinden heb ik een uniek aanbod voor jullie. Neem in dat geval even contact met mij op!

Wil je dit liever niet? Ook geen probleem! Ieder bruidspaar kan bij mij zelf beslissen of de foto’s in een terugblik op de website en social media geplaatst mogen worden. Reguliere bruidsreportages worden maximaal 1 keer vermeld op de website en sociale media wanneer het bruidspaar hier toestemming voor gegeven heeft.