Bruidsfotografie

Een bruiloft is één van de grootste gebeurtenissen in je leven. Voor jullie bruiloft zoeken jullie een fotograaf die een mooie vastlegging van jullie dag kan maken voor later. Graag wil je een fotograaf die niet te nadrukkelijk aanwezig is, maar toch de mooiste foto’s maakt. Een schitterende reportage en een goede vastlegging van de gebeurtenissen op de dag. Ook achteraf geen verrassingen maar een prachtig, degelijk trouwalbum.

Graag verzorg ik jullie trouwfotografie en trouwalbum. In een gesprek vooraf bespreken we wat de wensen en mogelijkheden zijn. Optioneel maken we alvast een gratis loveshoot zodat jullie al een beetje kunnen oefenen voor de reportage. De foto’s van deze loveshoot ontvang je digitaal. Kort voor de bruiloft neem ik nog even contact met jullie op om te vragen of er nog wijzigingen of aanvullende zaken zijn. Achteraf stel ik het album op en ontvangen jullie de digitale bestanden van de reportage. Een reportage zonder album hoort ook tot de mogelijkheden.

Prijzen vanaf € 400,-. Hiervoor zijn wij 4 uur aanwezig en ontvang je de foto’s digitaal, zonder album. Meer uren zijn uiteraard mogelijk, zo ook een album en eventuele bedankjes. Voor bedankjes rekenen wij een vaste opmaakprijs plus de externe drukkosten.

Doordat ik voor bruidsfotografie samenwerk met een andere fotograaf is eventuele vervanging in geval van onvoorziene omstandigheden gewaarborgd. Daarnaast is het ook mogelijk om twee fotografen te laten komen.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en prijzen.

Portfolio bruidsfotografie