Bruidsfotografie

Een bruiloft is één van de grootste gebeurtenissen in je leven. Voor jullie bruiloft zoeken jullie een fotograaf die een mooie vastlegging van jullie dag kan maken voor later. Graag wil je een fotograaf die niet te nadrukkelijk aanwezig is, maar toch de mooiste foto’s maakt. Een schitterende reportage en een goede vastlegging van de gebeurtenissen op de dag. Ook achteraf geen verrassingen, maar een prachtig, degelijk trouwalbum.

Graag verzorg ik jullie trouwfotografie en trouwalbum. In een gesprek vooraf bespreken we wat de wensen en mogelijkheden zijn. Optioneel maken we alvast een gratis loveshoot zodat jullie al een beetje kunnen oefenen voor de reportage. De foto’s van deze loveshoot ontvang je digitaal. Kort voor de bruiloft neem ik contact met jullie op om te vragen of er nog wijzigingen of aanvullende zaken zijn. Achteraf stel ik het album op en ontvangen jullie de digitale bestanden van de reportage.

Doordat ik voor bruidsfotografie samenwerk met een andere fotograaf is eventuele vervanging in geval van onvoorziene omstandigheden gewaarborgd. Daarnaast is het ook mogelijk om tegen een scherp tarief twee fotografen te laten komen voor een dagdeel. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld zowel het klaarmaken van de bruid als van de bruidegom vastleggen.

Voor de trouwalbums maak ik gebruik van de albums van Floricolor en Konpoli. Dit zijn kwalitatief hoogstaande albums met een luxe afwerking. In de pakketten zijn bepaalde albums opgenomen. Het is uiteraard mogelijk om hiervan af te wijken en een album samen te stellen zoals jullie deze willen hebben. Soort album, formaat, materiaal etc. is volledig aan te passen naar eigen smaak. Ook is het mogelijk om ouderboekjes bij te bestellen: dit zijn kleinere exemplaren van het trouwalbum.

Voordat het album wordt gedrukt, krijgen jullie de mogelijkheid om deze digitaal in te zien. Het album wordt pas gedrukt wanneer deze helemaal naar wens is!

Iedere bruiloft is uniek, ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen. Er is veel mogelijk, van alleen een beperkte reportage tot een compleet pakket met reportage, album en zelfs inschakelen videograaf. Graag maak ik kennis met jullie onder het genot van een lekker bakje verse koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Portfolio bruidsfotografie