Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Daniël van Weelden

Toen ik als kind mijn eerste fotocamera kreeg was ik direct verkocht. Heel wat rolletjes heb ik volgeschoten op van alles wat ik om me heen zag. Een hele uitkomst was het dan ook toen ik mijn eerste digitale fotocamera kreeg. Dit heeft me heel wat ontwikkelkosten bespaard en daarnaast veel creatieve mogelijkheden gegeven. Al snel ontdekte ik dat ik met mijn camera niet kon wat ik graag wilde. Met de opbrengst van een zomervakantie werken kocht ik in 2007 mijn eerste spiegelreflexcamera.

Inmiddels zijn we weer heel wat jaren (en ook een aantal camera’s) verder en heb ik veel ervaring opgedaan met fotograferen. Ik heb niet alleen de nodige kennis opgedaan op het gebied van fotografie, maar ook de nodige ervaring. Ik ben gevraagd als fotograaf voor familiefoto’s, individuele portretten, bruiloften, maar ook voor productfotografie. Vanuit hobby heb ik me jarenlang bezig gehouden met natuurfotografie.

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de accountancy. Daarnaast volg ik parttime een opleiding tot fotograaf. Naast mijn gezin maak ik graag veel tijd vrij voor fotografie.